Sunday, December 27, 2009

RO Trinity BETRAYED 2nd Reunion rancak dow


 
Ragnarok Trinity Betrayed 2009

Setelah lama kiterang kenal dalam Trinity RO bukan sumer penah jumpe face to face, mase1st Reunion  kat Ipoh dulu hanya 5 orang je yang datang, Aku, Atok, Obi, Kerol dengan Mant jew. Alahai sedey gle. Mungkin  sebab perancangan sebelum ini kurang teratur kot.. so we learn from mistake. 2nd reunion Betrayed kali nie mendapat sambutan yang menggalakkan walaupon ramai gak yang tak dapat datang.

2nd Reunion Betrayed 
Date       : 19 Disember 2009
Location :  Midvalley, KLCC, Oranges CC, Kuala Lumpur
Member : Aku(am), Atok, Jie, Raff, Miji, Amir, Zomba, Amer, Blue, Jaap, Awie, Hakam, Danish, Aril, Nabil, Yun, Ebai (17 orang)


Event start kul 11 sume kumpul kt Midvalley.. time nie haha sume exited nak jumpe muka-muka 'PRO' dalam Betrayed face to face. Yang turun plak sumer pro-pro dari seluruh pelusuk negara,  antara dorang aku yang  paling noob hahaha.... segan dow aku.





Inilah wajah-wajah budak-budak yang xde kje lain, main game je kjenye. bukan main? hensem2 kan? hahaha, sape nak berkenalan bole la hubungi aku. hahah.
  
Mr Raff the Hairy Lagger.


Aku tengah blackmail Hakam. Oit Jie buat ape tuh?


Awie baju ijau, Danish (the youngest umo baru 13) dan Muhamad Atok kepala botak (dalam gamba nie nampak mcm Shuib Sepah pon ade)


Mr Zomba ngn senyumannye terbaek silau dow. Weyh Atok kau pose cm robot jew, Blue pon pakat senyum haha.


Haa.. Ebai bawak awek. Kantoi2


Jie gemok ! Program diteruskan dengan  lepak bowling after lunch. Siot muka bangga lepas strike.


Otai-otai, orang pro memang keje usha jew.


Muhamad Atok kasi baek punya! STRIKE! Terbaek r Wan.


Betrayed Zon Selatan, Johor Mari, Miji(baju biru), Amir(topi putih), Awie(baju ijau) dan Danish KL(terkecuali) haha.


 Ha inilah dia Amer Budak Jambu Zaman Sekarang, hye name saya amer dan  saya duduk Sepang. 
 
Snap! Wah Sweet jew abang adek makan aiscream.


1st and 2nd Bowling King Geng Beso ! Gahaha.. weyh jie pose gle jambu. hahaha


Muka aku xleyh blah dow. Muka Syiok !

Aril dan Zomba


 

Hey ! hey !

  Banyak dow gamba tapi malangnya orang yang tangkap slack byak yang blur....
 
 Weyh nie gamba last kat Midvalley pastu gerak KLCC kul 6.00pm.
 
hai penat berjalan ke Tasyamir.
 
POSE2 ! kalu depan camera je mesti automatik jadi camnie...  hahah nie apetah lagi kamera  kalau kamera tu camera orang.. maklum la, kamera sendiri xde.. nak beli xde duit.. pastu BERLAGAK, DEMAND yang camera murah2 xnak.. Henpon plak xcanggeh kamera pon xde.. nasib bek la ade orang nak snap... ape lagie pulun pose cukup2.. hahaha.
 
KLCC, lepak-lepak, makan-makan, borak-borak sampai kul 11.30pm. Event xberakhir disini, pantang gamer jumpe gamer tak sah kalu tak lepak Cyber Cafe.. pastu kterang gerak ke Oranges, boleh plak layan dota.. asl bajet satu game je, dah sangap punye pasal.. main skali mane ckop, pastu nak lepak ramai-ramai camnie bukan salu setahun sekali ape lagie gi bantai main sampai lebam.. sedar2 jam dah kul 4 pagi tu pon belum cukup puas lagi tu.. hahaha mmg terbaek! Dah lebam sumer masing-masing pon blah.

Keesokan harinya dorang ajak g WOE(War of Emperium) tapi aku xdapat nak join sebab ade program lain yang dah janji dengan orang. Tapi xpe la overall Rancak gle Gathering kali nie, BEST dow. Tahun depan harap lagi rancak. Atok cakap Pulau Pangkor plak blasah2 ! hahaha.

From : ampes C r i t i c a l l i t y (Assasin Cross RO Trinity)


5 comments:

Anonymous said...

goodbye " B e t r a y e d "
next gath nnt cite baru lak..
hahha

ampes said...

hahah,, Era kegemilangan Tamat.. xpe yang penting dah melahirkan Legend.. hahah.. tu r nxt gath.. can't wait 4 it ! Dunia Seorang Gamer.. hahah

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Carl V said...

gila lama ko xupdate blog am.. da quit jadi blogger ke?

Ibaidillah said...

Style. Mengenang kembali kisah lama.haha