Thursday, December 31, 2009

aku mula menjiwang? LOL jangan buat lawak weyh !


Memaksimumkan diri dengan lagu-lagu yang korang labelkan jiwang... lagu-lagu yang aku layan di akhir 2009 mengisi masa lepak di rumah sendirian... :) untuk hilangkan Boring. Tapi ape2 pon pic. kat atas nie lawa kan? ^^

Setakat nie, lagu-lagu nie yang aku salu dengar dan aku rse lagu-lagu nie dah lame fames pon cume aku je yang xupdated.. ape nak wat baru mula nak layan.. banyak gile aku ketinggalan.. haha Rancak2!

Hanya Yang Terbaek padaku : Disember 2009 Sedap Dow!


Yang Patut dengar Patut Download. kot? heheh.

Sebenarnye berlambak lagi yang aku nak share... tapi nak tulis nanti sesak plak 1entry , jadi aku masukkan top 10 dulu selebihnya kemudian la aku masukkan...

Korang ase jiwang kew?

3 comments:

mzzenma said...

xjiwang pown..skali skala lyn lg cmtue good for d soul heheh...
neways, lagu anugrah trindah tue one of my personal fave...mmg lyan..good choice :-)

ampes said...

owh, xjiwang ea.. hahaha aku sendri yang perasan kot... :D
wah xsangka kite ade something in common.. Thx for Comment ! :) Memang best and byk lagi ada...

Anonymous said...

claimed most people pay off ones own fiscal loans in timely manner along with with no fines
A top consumer debt aid organization wants the sheer numbers of families making use of these folks for the purpose of support in excess of cash advance obligations so that you can double the following. credit debt a good cause pronounces approximately have used the particular quickly, great fascination fiscal loans this season. All the nonprofit charities claims three years gone the number of prospects using them was initially unimportant.
kredyt chwilówka gliwice
pożyczka gotówkowa umowa na czas określony
szybka pożyczka
pozyczkanadowod24.net.pl
kredyty bez bik

http://pozyczki-prwatne.com.pl
http://pozyczkanadowod24.com.pl
http://pozyczkanadowod24.net.pl