Tuesday, November 24, 2009

UiTM Examination Results Date ~ maybe right .




fuhhhhhh gle... ni la yang kita tunggu2 weyh.. xtau la cmna nk kata,, lagi bape hari je lagi lebih kurang 2minggu.. persediaan yang fizikal n mental yang ckup hebat diperlukan utk mnghadapinya.



dari segi mate, nak ternangis cz too terharu or sedey(cntrl macho babe ko laki) yg len sedia tisu byk2, prnafasan plak, pastikan idung anda xtrsmbat cz trlalu pnuh k, kang meleleh lak.. haaa n yg psti jgn lupe deco2 :) heh, jantung lak korang kne byk joging kasi kuat, klu x t dup dap dup dap dr hari nie smpi 10 Dec, dr segi mental korang kne positive r, brsngke baek je k. tu je kot. hahaha :)) Slmt Menghadapinya.


UiTM ANNOUNCEMENT OF FINAL EXAMINATION RESULTS
(10 December 2009)
- All courses that you have failed for this semester will be automatically registered.
- All courses with pre-requisite that you have failed will be automatically dropped.

nota bulu kaki :
Jangan la anda risau sgt 4r benda yg belum pn berlaku. takut seblum berlaku, ape r. rilex r bro sap kok lu. mngkn korang da penah dgr ak bg cntoh mudah nie. Laoshi mandarin Diploma ak penah ckp.

org sume takut naik plane. belum pn berlepas sume bace doa xkire la dorang agama islam mahupn agama lain. sume risau plane trhempas. ble da ad kt ats langit lak, katekan la something wrong engine malfunction ke, pramugara n pramugari akn ckp " ok tuan puan, jgn risau tiada apa yg berlaku angin kencang sahaja, ini perkara biasa, tuan puan xperlu bimbang". semua penumpang rsa lebih lega andai kata kapal terbang terhempas mereka mati terhempas bkn sbb risau. bygkan la klu pramugara n pramugari ckp " tuan puan engin kapal terbang gagal berfungsi, kite sume akn terhempas dan akan mati " . sekarang korang pk r sndri ape yg akan terjadi pd semua penumpang.. semuany dlm mnda korang.... weyh pk sndri korang da besar. hahaha... :)

Selamat Menghadapinya. Aku doakan Korang mendapat Result yang Gempak Semester Ni, Insyallah. Ceria2 Selalu Selamat Beramal ~ =)

sumber dari :

http://istudent.uitm.edu.my/stp/stud/pre-registration_DEC09-APR10.pdf

3 comments:

hannamaruku said...

PERLI AKU. haha

Muhamad Afham Bin Roslan said...

bkn perli nasihat.. hahah =)

paeh said...

aku lg dua mggu nak exam LCCI weh.. haha